Om oss - vilka är vi?

Välkommen till prilla.nu, din ultimata destination för snus och nikotinprodukter.

Prilla.nu drivs av Torsviks Tobak & Spel, ett väletablerat företag som har varit verksamt i över 30 år. Under de senaste 25 åren har det fortsatt att vara i ägarens trygga händer, vilket är en indikation på deras starka engagemang och dedikation till branschen.

På Lidingö är Torsviks Tobak & Spel välkänt och respekterat, och deras butik har blivit en populär destination för snusare och tobaksentusiaster. Med sina konkurrenskraftiga priser och ett imponerande sortiment av snus, nikotinprodukter och tobaksvaror erbjuder de en omfattande upplevelse för sina kunder.

Oavsett om du föredrar att handla online eller besöka vår fysiska butik, kan vi erbjuda dig ett brett sortiment av högkvalitativa produkter och snabba leveranser.

Med över 30 år i branschen är vår fysiska butik en etablerad och pålitlig destination för snusälskare. Vi är stolta över att ha betjänat våra lokala kunder och skapat ett rykte för kvalitet och tillförlitlighet. Som ett komplement till vår butik erbjuder vi nu även en smidig och säker e-handelsplattform på https://prilla.nu.

På vår e-handelsplattform kan du utforska vårt omfattande utbud av snus och nikotinprodukter. Vi förstår att varje snusare har sina egna preferenser, så vi strävar efter att tillhandahålla ett varierat urval av smaker, styrkor och märken för att passa alla smaklökar. Vi har noggrant kuraterat vår samling för att säkerställa att vi bara erbjuder produkter av högsta kvalitet.

Vår webbplats är enkel att navigera och vi har gjort det till en prioritet att skapa en smidig och användarvänlig köpupplevelse för dig.

Genom åren har vi betjänat över en miljon nöjda kunder både online och i vår fysiska butik.

Vi är stolta över vårt rykte för utmärkt kundservice och tillgängliga produkter.

För oss är snabb och pålitlig leverans en nyckelfaktor. Vi förstår vikten av att få dina produkter i tid, och därför arbetar vi nära våra leverantörer och fraktpartners för att säkerställa snabba och effektiva leveranser. Oavsett om du beställer online eller besöker vår butik, strävar vi efter att ge dig en sömlös och bekväm shoppingupplevelse.

Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt förtroende bland våra kunder och har skapat en plattform som erbjuder en trygg och säker handelsmiljö. Vi efterlever alla relevanta regler och föreskrifter för försäljning av snus och nikotinprodukter och vi uppmanar våra kunder att använda produkterna ansvarsfullt.

Vi är glada att du har valt prilla.nu som din föredragna destination för snus och nikotinprodukter. Oavsett om du handlar online eller besöker vår fysiska butik, kan du vara säker på att du kommer att få högkvalitativa produkter och enastående kundservice.

Vi ser fram emot att fortsätta vara din pålitliga partner för alla dina snusbehov.

Välkommen att handla av oss.

Varukorg
Rulla till toppen