Another Snus Factory

Another Snus Factory grundades 2019 med ambitionen att göra saker på ett annat sätt. Vi skapar fantastiska produkter och inspirerande varumärken med tre vägledande principer, att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra det vi tycker är rätt och att njuta av åkturen.

British American Tobacco

British American Tobacco är världens näst största tobaksbolag. Bolaget grundades 1902 i London, Storbritannien när det brittiska bolaget Imperial Tobacco Company och det amerikanska bolaget American Tobacco Company gick samman och bildade the British-American Tobacco Company Ltd. Källa: Wikipedia

Gajane

Gajane Gross AB är en rikstäckande helhetsleverantör av tobaksprodukter i Sverige. I dagsläget driver Gajane Gross distribution inom kategorierna snus, cigarrer & tobakstillbehör till bla. fristående tobaksbutiker. Källa: Gajane.

Habit Factory

Habit Factory är en skandinavisk baserad tillverkare med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Vi tillverkar Nikotinpåsar helt utan tobak.

Kurbits Snus

Kurbits Snus är resultatet av ett möte mellan en inbiten snusfantast och en innovativ entreprenör. I detta möte skapades förutsättningarna för de produkter vi nu är mycket stolta att kunna presentera på den aktade snusmarknaden. Vi är medvetna om att det redan finns många produkter och många aktörer på marknaden men vi vet också att det går att skapa snus med en helt annan känsla än det som marknaden hade att erbjuda.

Z!XS - Microzero

Microzero AB är ett familjeföretag som bildades 2020 och vi har en lång och gedigen erfarenhet av livsmedelsproduktion. Vi säljer våra produkter till grossister, livsmedelsbutiker, servicebutiker samt över internet. Vi exporterar även till övriga länder i Europa. Zixs kan också tillverka kundunika produkter efter önskemål. Alla produkter som vi säljer produceras i vår egen, nya fabrik i Göteborg. Ett toppmodernt laboratorium i fabriken garanterar att säkerheten och kontrollen av produkterna är i fokus i varje led.

Ministry of Snus

Dagordning Drivna av folkets åsikter, professionella nyfikenhet och stolthet över tradition skapar vi moderna livsstilsprodukter för den fria och medvetna konsumenten. Vision 2025 Våra kärnprinciper och nyckelfrågor utgör startrampen från vilken vi avser att framtidssäkra dina tobaksprodukter och bana väg för fritt val. Folkets mandat För att säkerställa en demokratisk grund för vår existens har vi bildat en expertpanel bestående av folket. Du lägger ut kursen för alla våra ansträngningar.

Nordic Snus

Nordic Snus tillverkar svenskt kvalitetssnus som prisvärda LD. Vi är en utmanare som alltid satsar på att förnya oss. Sortimentet utvecklas ständigt och vi följer vår tid med nya innovativa produkter som lever upp till dina förväntningar på smak och kvalitet.

Philip Morris International

Philip Morris International Inc., är ett amerikanskt multinationellt tobaksbolag som tillverkar och säljer produkter inom tobak som cigarretter, cigarrer, rulltobak, snus och cigarrettpapper. Tobaksbolagets varumärken, däribland Marlboro och L&M, säljs i över 200 länder runt om i världen. Källa: Wikipedia

Skruf Snus

Skruf Snus AB är en svensk snustillverkare som grundades 2002. Skruf Snus är Nordens näst största snusföretag och har över 300 anställda. Företaget har sin produktion i Sävsjö, Småland och huvudkontor i Stockholm. Källa: Wikipedia

Sting Free Snus

Sting Free Snus är ett svenskt snusbolag som tillverkar snuset Sting Free. Ett snus som är olikt något annat på marknaden genom sin patenterade funktion med ett skyddande membran på ena sidan av prillan.

Swedish Match

Swedish Match AB, ursprungligen Svenska Tobaks AB och Svenska Tändsticks AB, är ett svenskt industriföretag med inriktning mot tobaksprodukter, tändstickor och tändare. Företaget säljer även rakhyvlar, batterier, lågenergilampor och tandpetare. Källa: Wikipedia

XQS

XQS har sedan 2005 levererat produkter i hela norden och varumärket XQS kan uttalas på olika sätt. En del säger X Q S och andra excuse, som betyder ursäkt på engelska. XQS är just den enda ursäkten du behöver för att antingen sluta röka eller för den delen fortsätta använda en mindre skadlig produkt utan tobak. XQS står för bra värderingar inom tobaksbranschen där vi som bolag ska arbeta för att distribuera en mindre skadlig produkt för vuxna konsumenter. Där vi alltid ska erbjuda en möjlighet till nertrappning i form av mindre mängd nikotin till produkter helt utan nikotin. 

Varukorg
Rulla till toppen